Cîmp de Soare este o societate cu capital in intregime privat-autohton, înființată de un grup de specialiști, dinamici și optimiști, cu experiență națională și internațională, care speră într-un viitor mai bun și accesibil.

    Fiecare din noi a lucrat pe cont propriu sau în cadrul altor firme, în domenii precum: 

  • Proiectarea instalațiilor electrice
  • Constructie montaj instalatii electrice
  • Management de proiecte
  • Finantare si accesari de fonduri europene
  • Activități de Import-Export
  • Relații Comerciale Internaționale

    Avand experiența necesara înființării unei firme de proiectare, constructie-montaj și consultanță S.C. Cîmp de Soare S.R.L., ce activeaza în domeniul energiei electrice clasice, cat si in domeniul energiei regenerabile, in special domeniul fotovoltaic.

    Punctele forte sunt experiența în servicii de proiectare in domeniul energiei electrice clasice, energie electrică fotovoltaică, micro eoliană, energie solar termică, consultanta în vederea accesarii fondurilor europene sau fondurilor de minimis, atât pentru persoane fizice, IMM-uri, cât și pentru administrațiile publice locale.
   O importanta deosebia pentru noi este relatia cu clientii nostrii.

   Clientii, sunt partenerii nostrii de afaceri, de ei depinde ca noi sa ne dezvoltam si de noi depinde ca ei sa isi atinga telul propus. PARTENERIATUL dintre client si firma noastra exista atat in timpul desfasurarii proiectului, cat si dupa terminarea acestuia.
   In acest fel firma noastra cladeste un mediu de afaceri stabil si durabil, bazat pe un serviciu de buna calitate, respect si incredere reciproca.

   Serviciile noastre de consultanță doresc să contibuie astfel în mod direct la integrarea Europeană din punct de vedere energetic și prin accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile sau a Subvențiilor oferite de către Ministerul Mediului din Romania, în vederea unei dezvoltari durabile, atât pe plan local cât și pe plan național.

   Experiența, profesionalismul, seriozitatea, calitatea sunt principalele, dar nu singurele atuuri de care veti beneficia ca si client alaturi de CIMP DE SOARE.








Afaceriinstalatii fotovoltaice